dinsdag 10 juli 2007

Wonderlijk: Machu Picchu Pueblo Hotel

Machu Picchu Pueblo Hotel

De lijst van zeven “oude” wereldwonderen werd op 7 juli uitgebreid met zeven “nieuwe” wereldwonderen. Het gaat om de Chinese Muur, de Petra-site in Jordanië, het standbeeld “Christus de Verlosser” in Rio de Janeiro, de oude Maya-site van Chichen Itza in Mexico, het Colosseum in Rome, de Taj Mahal in India en de Inca-ruïnes van Machu Picchu in Peru.

Mocht je ooit van plan zijn om dat laatste wereldwonder te bezoeken, dan kunnen we alvast dit unieke hotel aanraden: Machu Picchu Pueblo Hotel, vorig jaar nog uitgeroepen tot één van de beste hotels van Latijns-Amerika.

Het hotel telt 85 exclusieve kamers (in cottages) en dompelt je volledige onder in de stijl van een authentiek Andesdorp. Je overnacht dus vlakbij Machu Picchu, tussen watervallen, groene decors en tuinen vol orchideeën. Ook het restaurant van Machu Picchu Pueblo Hotel is zeer goed en fantastisch gelegen naast de Urubamba rivier. Vanuit het hotel kan je bovendien tal van excursies doen. Niet alleen naar Machu Picchu, maar ook te voet een stuk van de Inca Trail afleggen, met een bezoek aan de Incaruïnes van Wiñay Wayna. Vamos a Peru!

Geen opmerkingen: