dinsdag 24 juli 2007

Buono appetito in het enige tweepersonenrestaurant van Rome


Jawel, je leest het goed: er bestaat in Rome, in een villa in Veio Park, een restaurant dat slechts plaats biedt aan twee personen, amoureuze koppels per definitie. Het heet heel toepasselijk Tête-à-tête. Klein, maar zeer exclusief.
Wel vroeg reserveren bij uitbaatster Alexandra Leonetti want het restaurant zit elke avond 'afgeladen vol'. Niet te verwonderen, want dit gastronomische eethuis staat voor "charme, classe, buon gusto e privacy, abbinati ad un'eccellente cucina e ad un servizio impeccabile". Klinkt veelbelovend, vooral in goed gezelschap.
Je kan er kiezen uit locale gerechten, maar ook proeven van de Franse, Chinese, Japanse of Arabische keuken. Alles geblust in de juiste wijn. Keuze te over trouwens: Tête-à-tête serveert 3.600 soorten vino.
En het restaurant heeft nog meer in petto: je kan exclusief gebruik maken van het zwembad, overnachten in de suite van de villa en de volgende morgen met de helicopter terug naar de luchthaven gebracht worden... Yes indeed: La vita è bella...

Geen opmerkingen: