maandag 11 juni 2007

‘Dolce Vita’ bruiloften in Rome


In een klein straatje achter het Pantheon in Rome ligt het atelier Gaudium et Spes di G.E.S., gerund door twee Françaises. Het bedrijfje is gespecialiseerd in de organisatie van vooral buitenlandse bruiloften in Italië en dan in het bijzonder in Rome. De dames nemen alles voor hun rekening, niet alleen het nodige papierwerk dat met een trouwfeest in het buitenland gepaard gaat. Ze geven ook advies voor de trouwjurk van de bruid: jurken in tulle, geïnspireerd op een ballerina van Degas, een prachtige taffeta jurk in de stijl van Chanel, prinsessenjurken in barok of Griekse stijl en ga zo maar door.
Voor de koppels die een trouwerij in de kerk willen, kunnen ze de mooiste kerken van Rome reserveren, zoals de kerk van Santa Maria in Aracoeli, Santa Maria dell Anegelli of de Basilica di San Giovanni in Laterano. Voor het feest zelf worden de meest uitgelezen locaties van Rome uitgezocht. Leuk is ook dat Gaudium et Spes di G.E.S. themabruiloften organiseerd. Zo heb je bijv. een barok, een renaissance of een Romeinse bruiloft.
Heel verrassend is ook de ‘Dolce Vita’ bruiloft, waarbij 60 Fiatjes worden ingezet voor het vervoer. De receptie vindt dan plaats in restaurant Ambassadeurs en de trouwfoto’s worden genomen bij de Trevi-fontein. Of kies je liever als thema ‘archeologie’? Dan trouw je in de oudste kerk van Rome, neem je foto’s in het Colloseum, vindt het rijkelijke diner plaats in ‘Piantica’ en zijn alle gasten uitgedost in sandalen en toga’s… Prijskaart voor een huwelijksfeest voor 100 gasten all in: 15.000 euro. http://www.gaudiumspes.com/

Geen opmerkingen: