maandag 6 augustus 2007

Overnachten aan het meer van Loch Ness


Ooit deze film gezien? “Incident at Loch Ness” met Werner Herzog in de hoofdrol, geschreven en geregisseerd door Zak Penn, de schrijver van Last Action Hero en X-Men 2.
De film begint in de zomer van 2003, met de vermaarde en beruchte regisseur Werner Herzog die naar Schotland trekt om er een documentaire te maken over het monster van Loch Ness. Herzog was niet zozeer geïnteresseerd in Nessie. Het ging hem eerder om een ontleding van het fenomeen en een zoektocht naar de oorsprong van de mythe.

Slapen bij de legende
Waarom vermelden we dat? Wel, over een paar weken, eind augustus, opent Loch Ness Lodge de deuren, gelegen aan het gelijknamige meer in Schotland waar volgens de legende dus een cryptozoölogisch dier zou leven. Dit luxehotel in het hart van de Schotste Highlands telt zeven magische kamers, een spa, een gastronomisch restaurant en kan zich bovendien beroemen op een prachtig Schots decor, rond Loch Ness Lodge zelf.

Mocht je familie of vrienden mee uitnodigen, dan kunnen zij ook overnachten in de naburige Loch Ness Cottages. Er is plaats voor 14 extra personen. Tijdens hun verblijf kunnen de gasten genieten van de Escape-spa, wandelingen maken, met een pony over de heuvels trekken, golfen of gaan varen met de kayak.

Geen opmerkingen: